Splošni pogoji uporabe spletne strani

To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče predmetno spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.

 1. Predmet tega pravnega obvestila se nanaša na vsebino in grafične elemente spletne strani www.brlognasvetov.si. To spletno mesto in njegova celotna vsebina skupaj z grafičnimi elementi so last podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. (krajše: Martina Medved Manojlović s.p.).
 2. Uporabnik tega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. Predmetnih spletnih strani se ne sme uporabljati za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče si namene. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Prepovedano je kakršnokoli spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del teh spletnih strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja lastnika strani. Izjemoma lahko uporabniki ob predhodnem pisnem dogovoru lastnika (Martina Medved Manojlović s.p.) reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo spletno stran brlognasvetov.si kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.
 1. Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, Martina Medved Manojlović s.p. ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.
 1. Martina Medved Manojlović s.p. in spletno mesto www.brlognasvetov.si v nobenem primeru ni odgovorno uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne, kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Martina Medved Manojlović s.p. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave. Prav tako Martina Medved Manojlović s.p. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.
 2. To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta Martina Medved Manojlović s.p. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.
 3. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. Martina Medved Manojlović s.p. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in
  spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.
 4. V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba logotipa spletnega mesta www.brlognasvetov.si brez predhodnega pisnega dovoljenja.
 5. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Nazadnje posodobljeno: Maribor, dne 5.8.2023.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. (krajše: Martina Medved Manojlović s.p.) in spletnega mesta www.brlognasvetov.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1), Obligacijskim zakonikom (OZ), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2), na osnovi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

 

Podatki o podjetju:
Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p.

Gregorčičeva 19

2000 Maribor

Matična številka: 9197460000

Davčna številka: 43910394

E-pošta: info@brlognasvetov.si

TRR: SI56 3400 0102 1818 637

Tel. št.: 069 668 028

 

Svetujemo vam, da pred nakupom storitev na spletni strani www.brlognasvetov.si preberete spodaj napisane pogoje poslovanja. Kot uporabnik se s prijavo na spletne programe na omenjeni spletni strani strinjate z navedenimi pogoji, boste pa pred vključitvijo v proces svetovanja ali psihoterapije prejeli v podpis še informirano soglasje s pogodbo, saj vam želimo zagotoviti informirane, aktivne odločitve. Nakup v spletni trgovini se šteje za opravljenega, ko oddate naročilo ter izvršite plačilno transakcijo na TRR podjetja, nakar prejmete tudi e-račun.

Svetujemo vam, da pred nakupom storitev na spletni strani www.brlognasvetov.si preberete zapisane pogoje poslovanja. Kot uporabnik se s prijavo na svetovalno/terapevtski proces na omenjeni spletni strani strinjate z navedenimi pogoji. Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved s.p. si  pri tem pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za uporabnike od objave na spletni strani. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da prijave in nakupa storitev ne opravite.

 

Uvod

Vse vsebine, objavljene na www.brlognasvetov.si, so last Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Vsa izobraževalna gradiva in e-novice, ki jih podjetje pošilja, so last podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. Brez pisnega dovoljenja podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. se vsebin na kakršenkoli način ne sme poustvarjati, reproducirati ali distribuirati. Vsebin brez pisnega dovoljenja avtorja ni dovoljeno spreminjati, preprodajati, objavljati, oddajati, poustvarjati, prikazovati, predelovati, posredovati ali na kakršenkoli drugi način delno ali v celoti uporabiti. Izjema je uporaba krajših citatov z navedbo avtorja oz. strani. Vse vsebine, objavljene na www.brlognasvetov.si so last Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene.

 

1 Dostopnost informacij

Podjetje se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto društva (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (kontaktni obrazec, e-pošta in naslov),
 • bistvene značilnosti storitev, ki so na spletni strani www.brlognasvetov.si zapisane ob posamezni storitvi, več informacij pa lahko ob vašem povpraševanju prejmete tudi po e-pošti,
 • dostopnost izdelkov (vsaka storitev, ki je v ponudbi na spletni strani www.brlognasvetov.si je dostopna v roku 24-ur oziroma v časovnem okviru, kot je naveden v nadaljevanju oziroma ob opisu storitve),
 • jasno določene cene storitev,
 • način plačila,
 • časovno dostopnost storitve,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca preklic storitve,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

2 Splošno

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo storitev, objavljenih na spletni strani www.brlognasvetov.si. Z uporabo spletnega mesta www.brlognasvetov.si se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s Splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi v celoti strinja. Šteje se, da z oddajo naročila v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te Splošne pogoje poslovanja.

3 Naročanje storitev

Ponudnik je Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p. oziroma spletno mesto www.brlognasvetov.si, ki je v lasti podjetja Martina Medved s.p. Uporabnik storitev je obiskovalec spletne trgovine www.brlognasvetov.si, ki izbere vsaj en izdelek, ga doda v košarico in plača preko z nakazilom na TRR oziroma po predračunu. Preko spletne trgovine www.brlognasvetov.si je uporabniku omogočen nakup vseh storitev, ki se nahajajo na spletni strani in so na zalogi. Naročanje storitev ali izdelkov je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Naročanje storitev oz. izdelkov je možno preko naročilnice v spletni trgovini ali ob vzpostavitvi stika s ponudnikom preko e-naslova ali zasebnih sporočil na socialnih omrežjih. Ob nakupu storitve uporabnik izpolni svoje podatke: ime in priimek, elektronski naslov, naslov bivanja in naslov dostave ter potrdi, da se strinja s pogoji poslovanja, katerih povezava je dostopna ob zaključku nakupa.

Ob potrditvi nakupa izdelka uporabnik avtomatsko prejme elektronsko sporočila z vsemi podatki in navodili za plačilo. Pogodba o izdelku ali storitve je med ponudnikom in uporabnikom nepreklicno sklenjena ko po prejetju povratne informacije slednji poravna predračun za nakup izdelka. Ob evidentiranju plačila kupec na svoj elektronski naslov prejme navodila za dostop do vsebin. Celoten znesek nakupa je treba poravnati v roku 8 delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo šteje za preklicano in je pogodba o nakupu storitve prekinjena. Ob evidentiranju plačila kupec na svoj e-naslov prejme navodila za dostop do vsebin oz. vsebino samo. Če gre za plačilo po predračunu, so navodila za dostop do vsebin oz. vsebine same posredovane v roku 2 delovnih dni. Upravljavec bo shranil vsebino vseh naročil.

Ob potrditvi nakupa storitve uporabnik podpiše informirano soglasje s pogodbo (v primeru svetovanja/psihoterapije). V primeru strinjanja ga/jo podpiše in sken/sliko, kopijo ali natisnjeno verzijo pošlje na info@brlognasvetov.com. Soglasje za svetovalni/terapevtski proces in podpis pogodbe sta nujna za začetek izvajanja svetovanja/psihoterapije. Po obojestranskem podpisu (uporabnika in ponudnika) in po poravnanem predračunu z izvršeno transakcijo je pogodba o nakupu storitve med ponudnikom in uporabnikom nepreklicno sklenjena.

V primeru, da potencialni uporabnik stopi v stik preko drugih komunikacijskih kanalov (e-mail, kontaktni obrazec, Facebook ali Instagram sporočilo), bo napoten na spletno trgovino ali pa bo v dogovoru s ponudnikom nakup izvedel preko nakazila na TRR oziroma preko predračuna.

 

4 Cene

Vse cene so navedene v EUR (podjetje ni davčni zavezanec). Cene storitev se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila . Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in uporabnikom je sklenjena v trenutku, ko uporabnik odda naročilo (uporabnik prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov) ter izvede plačilo – spletno nakazilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za uporabnika. Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne, oblikujejo se v odvisnosti od povpraševanja in razpoložljive zaloge. Ponudnik ob nakupu po svoji želji prosto prilaga tudi brezplačna darila oz. bonuse.

Cene za posamezne storitve/izdelke:

Kartice za samske in Kartice za partnersko rast: 43,90 EUR

Spletni program Poglabljava LJUBEZEN: 129,00 EUR

Psihoterapija: 69,00 EUR (z možnostjo 10% popusta za študente in brezposelne)

Psihosocialni posvet s pisnim feedbackom: 74,90 EUR (z možnostjo 10% popusta za študente in brezposelne).

Meditacije pod krošnjami: 24,90 EUR

Online delavnica za ženske: 35,90-128 EUR (odvisno od št. zakupljenih srečanj).

Po predhodnem dogovoru je pri online delavnici za ženske možno tudi plačevanje na obroke, v kolikor se zakupi cel program (dva – 2 × 64,50 EUR ali ustrezne vrednosti glede na dodatne popuste). 

Pri drugih storitvah oz. izdelkih nakup na obroke ni možen. Dostava izdelka oz. storitve se izvrši izklicno po izvršenem plačilu (bančnem nakazilu). 

 

5 Način plačila

Izbrane izdelke/storitve lahko plačate na naslednje načine:

• z nakazilom na TRR (predračun): po potrjenem naročilu preko e-naslova info@brlognasvetov.si prejmete predračun, naročilo pa odpremimo v roku 48-ur po tem, ko je priliv viden na našem TRR.

Izdelki/storitve se plača z neposredno bančno transakcijo. Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov. Način plačila za tujino (področje EU) je enak.

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri Sparkasse, z naslednjimi podatki:

Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p.

Gregorčičeva 19

2000 Maribor

TRR: IBAN SI56 3400 0102 1818 637

Izpolnitev plačilnih obveznosti je predpogoj za možnost sodelovanja v storitvah in prejetje izdelkov. Plačilo se izvede izključno na TRR, ki je klientu sporočen na e-naslov v okviru predračuna ali s kartičnim plačilom preko spletne trgovine.

6 Postopek nakupa

Nakup na spletni strani www.brlognasvetov.si izvedete tako, da izbrano storitev s klikom za naročanje prenesete v košarico. V enem nakupu lahko izberete več storitev/izdelkov in jih prenesete v košarico. Ko zaključite z izbiro oziroma z nakupovanjem, nadaljujete na blagajno, kjer vpišete vaše podatke. V kolikor bi nakup želeli opraviti po plačilu s predračunom, stopite v stik z nami preko e-naslova info@brlognasvetov.si ali preko kontaktnega obrazca za ta namen.

7 Potrditev naročila

Ko oddate naročilo, boste preusmerjeni na spletno stran s sporočilom, da je vaše naročilo sprejeto. Poleg tega boste na e-mail naslov dobili potrdilo o naročilu in podatke za bančno nakazilo.

8 Račun

Po plačilu naročila uporabnik prejme na navedeni e-naslov potrdilo o nakupu in e-račun. V primeru plačila z nakazilom na TRR uporabnik prejme na e-naslov račun v roku 5 delovnih dni od plačila storitve. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.

9 Sklenjena pogodba

S plačilom izbranega izdelka/storitve v trgovini na spletni strani www.brlognasvetov.si je pogodba med ponudnikom in kupcem nepreklicno sklenjena.

10 Preklic naročila ali vračilo

Kupec pri nakupu digitalnih produktov po 13. točki 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14, 19/15, 55/17 – ZKolT in 31/18) nima pravice do odstopa od nakupa za digitalne vsebine, dobavljive v spletni trgovini ponudnika.

Naročilo izdelka velja kot potrditev pogodbe o nakupu. V primeru, da je kupec želene  izdelke naročil in naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v določenem roku, vas  bomo o novem dobavnem roku obvestili preko spletne pošte. Ponudnik se obvezuje, da bo naročeno  odposlal v roku 2-4 delovnih dni. V sporočilu je naveden povzetek naročila in vse potrebne informacije  za kupca o postopku nadaljnjega poteka nakupa. Sporočilo velja kot informativni predračun. Kupec je  dolžan preveriti pravilnost podatkov za izdajo računa pred oddajo naročila. Kupec je dolžan preveriti  pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah najkasneje v 3 dneh obvestiti ponudnika.  Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ponudnik ne upošteva.

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V primeru odstopa potrošnika od pogodbe podjetje nemudoma oz. najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če se je potrošnik izrecno strinjal z uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Morebitne preklice naročil lahko kupec v roku 12 (dvanajstih) ur sporoči izključno na elektronski naslov 

info@brlognasvetov.si. V elektronski pošti naj ”Zadeva” vsebuje naslov: ”Preklic  naročila”, v vsebini sporočila pa navedite vaše podatke (ime in priimek kupca, naslov, številko naročila).  V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila, se pogodba o nakupu izdelkov  med kupcem in prodajalcem/upravljalcem spletne trgovine, smatra kot nepreklicno sklenjena.

V primeru da izdelek trenutno ni na zalogi, je predvidena dobava izdelkov 3 – 4 tedne. Prodajalec se bo potrudil, da bo ta rok čim krajši, vendar si pridržuje pravico do dobave izdelkov v roku 3-4 tednov, kot je navedeno v teh Splošnih pogojih.

Kupcu pripada pravica, da v 14-ih dneh po prevzemu blaga pisno sporoči prodajalcu, da z izdelki ni  zadovoljen ali da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.  Izdelke mora nato nepoškodovane in v prvotnem stanju (kot jih je tudi prejel) vrniti v roku 30 dni od  obvestila prodajalca o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o  odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O  nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca na elektronski naslov:  info@brlognasvetov.si in nato vrniti blago v 30-ih dneh od odstopa pogodbe. Blago  mora biti nerabljeno, neodprto, nepoškodovano in v originalni embalaži. Kupcu se kupnina povrne v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 30-ih dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe, brez da kupec to zahteva. Blago mora kupec vrniti po pošti ali priporočeni na naslov Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p., Gregorčičeva 19, 2000 Maribor. 

11 Dostava

Dostavo izvaja Pošta Slovenije d.d. in je všteta v ceno izdelka. V strošek dostave so že vključeni manipulativni stroški, stroški embalaže in ostalo. Vse izdelke pošiljamo kot navadno pošiljko oz. s Pošto Slovenije. Naročila, oddana ob delovnikih do 16. ure, oziroma v petek do 14. ure, bodo obdelana in oddana na pošto v roku 48 ur. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je kupec navedel ob naročilu. Če kupca v času dostave ni na predvidenem naslovu, bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil sporočilo v nabiralniku, paket pa bo kupca čakal na najbližji poštni poslovalnici. Pošiljka bo dostavljena na naslov kupca v roku 1-4 delovnih dni. Opozorilo: Rok redne dostave za naročila, plačana po predračunu, začne teči po prejetju plačila. Predplačilo mora biti plačano najkasneje v roku osmih delovnih dni od dne, ko je bilo naročilo oddano (sobota, nedelja  in prazniki se ne upoštevajo kot delovni dnevi), v nasprotnem primeru naročilo postane brezpredmetno.

12 Pogoji za vključitev v storitve

Izpolnitev plačilnih obveznosti je predpogoj za možnost sodelovanja v storitvah. Za kakovosten proces je nujno, da so vsi udeleženi v ustreznem psihofizičnem stanju. Svetovalni oz. terapevtski proces ni možen z nekom, ki je pod vplivom drog, alkohola, močnih zdravil ali psihofizičnih substanc, ki bi onemogočale prisebno stanje. V takih primerih se svetovalna ura ne izvede, šteje pa se, kot da je bila opravljena in se tudi zaračuna.

Za sodelovanje v svetovalnem/terapevtskem procesu mora uporabnik/klient podpisati informirano soglasje in pogodbo o svetovalni/terapevtski storitvi. S podpisom informiranega soglasja, pogodbe in sprejetjem teh pogojev se uporabnik/klient strinja, da svetovalni/terapevtski proces ne nadomešča zdravniške ali psihiatrične obravnave, temveč ponuja nov uvid, perspektivo in mnenje terapevtke, zato predvideva tudi omejeno število srečanj; se strinja, da so dogovorjeni termini načeloma nespremenljivi, razen če se za to soglasno sporazumeta uporabnik/klient in terapevtka; se strinja, da je udeležba v svetovalnem/terapevtskem procesu prostovoljna in se lahko kadarkoli prekine, da podjetje Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved, s. p. vodi evidenco uporabnikov/šifrantov in pri tem varuje osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredbo GDPR), pri čemer so vsi podatki, podani na strani ali med izvajanjem storitev, zaupne narave (razen v primeru dolžnosti uradne prijave). Uporabnik/klient se strinja, da podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved s. p. in njegovih zastopnikov ne bo navajal kot priče v sodnih/upravnih postopkih in ne bo zahteval izdaje kakršnegakoli uradnega mnenja.  

13 Izostanki v svetovalnem/terapevtskem procesu

Morebiten izostanek mora klient sporočiti vsaj 24h prej pisno na elektronski naslov: 

info@brlognasvetov.si, da se šteje kot opravičen. Nenapovedan izostanek, ki se napove isti dan, se šteje, kot da je srečanje bilo opravljeno in se zaračuna. Izostanki, ki se sploh ne napovejo, se prav tako zaračunajo. V primeru odsotnosti terapevtke/klienta, ki se napove vnaprej, se skupaj poišče nadomestni termin za srečanje. Morebiten izostanek od individualnega svetovanja ali razbremenilnega pogovora mora klient sporočiti vsaj en dan prej na tel. št. ali na e-naslov info@brlognasvetov.si. Razen obveznosti plačila je vsaka zamuda ali neuspeh pri izvedbi s strani uporabnika in ponudnika opravičena, če jo je povzročila višja sila. Za namene teh Splošnih pogojev poslovanja višja sila vključuje, vendar ni omejena na vzrok ali dogodek, ki ni razumno predvidljiv ali drugače povzročen s strani ali pod nadzorom osebe, ki se sklicuje na višjo silo, vključno z višjimi silami, požari, poplavami, eksplozijami, nemiri, vojnami, orkani, sabotažo, terorizmom, vandalizmom, nedostopnostjo spletne povezave, strani, interneta, nesrečo, omejitvijo vlade, vladnimi akti, prepovedmi in delavskimi stavkami. Nenapovedan izostanek, ki se napove isti dan, se šteje, kot da je bilo srečanje opravljeno in se zaračuna (razen v primeru višje sile). Pri spletnih programih pa ima uporabnik možnost ogleda za nazaj, zato se denar ne vrača.

14 Odstop od procesa svetovanja/psihoterapije s strani uporabnika/terapevtke

Če klient/uporabnik predhodno odstopi od procesa svetovanja/psihoterapije (preden se le-to izvede), mu je povrnjen sorazmeren delež denarja, t.j. 50%. Klientu/uporabniku se najprej ponudi nadomestni termin; v kolikor še vedno želi odstopiti, pa se mu povrne vračilo 50% zneska na podatke in TRR račun, s katerega je bila poravnana storitev.

Uporabnik/klient se strinja, da lahko terapevtka po lastni presoji začasno ali popolnoma prekine sodelovanje s klientom, brez vračila denarja, če klient med izvajanjem procesa ne izkazuje spoštovanja, krši pravila/pogoje za vključitev v storitev ali v kakršnikoli obliki ogroža terapevtko. Če se med izvajanjem storitev izkaže, da posameznik ne izpolnjuje več pogojev za sodelovanje v posamezni storitvi ali v lastno dobro potrebuje dodatno oporo, mu terapevtka predlaga preusmeritev drugam.

15 Reklamacije in garancija

Kupec ima pravico do reklamacijo izdelkov v naslednjih primerih: da izdelek nima lastnosti, ki jih je  prodajalec izrecno obljubil; v primeru, da je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, v  napačni barvi ali pa v primeru, da dostavljeni izdelki kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

 

Kupec lahko blago reklamira v roku 14 dni od dneva nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak in brezhiben artikel ali pa zahteva vračilo kupnine. V primeru reklamacij kupec lahko kontaktira  prodajalca na elektronskem naslovu: info@brlognasvetov.si , pošiljko pa vrne na 

naslov prodajalca preko Pošte Slovenije d.d.. Drugačen način vračila ni možen. Pri uveljavljanju garancije prodajalec posluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). V primeru, da je paket, ki ga kupec prejme ob naročilu blaga, fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije tako, da o zadevi obvesti prodajalca  preko e-pošte: info@brlognasvetov.si. Prodajalec bo poskrbel, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. Prodajalec si pridržuje pravico zavrniti reklamacijo v naslednjih  primerih: če je neuporabnost artikla posledica nepravilnega ravnanja uporabnika; če blago ni bilo vrnjeno v originalni embalaži; če je uporabnik blago neomejeno uporabljal do odstopa od pogodbe

16 Odgovornost

Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi storitev ponudnika Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p., ne odgovarjamo. Kupec vse storitve objavljene na spletnem mestu www.brlognasvetov.si uporablja na lastno odgovornost.

V primeru situacij, ko ima ponudnik priložnost, da napoti klienta/uporabnika k tretjim ponudnikom, ki bi morda lahko pomagali pri izboljšanju življenja (npr. zdravniki, psihiatri, psihologi, drugi strokovnjaki s področja duševnega zdravja), pri tem ni odgovoren za izid te napotitve in nima nadzora nad njo, kupec/klient/suporabnik pa potrjuje in se strinja, da je njegova izključna odgovornost za preverjanje in obravnavanje takšnih napotitev drugih tretjih oseb. Odgovornosti ponudnik Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved s. p. ne sprejema tudi, če pri preusmeritvi na druge povezave, ki jih uporabnik najde v okviru strani ali uradnih družbenih omrežij podjetja, pride do kakršnekoli namerne ali nenamerne škode za uporabnika ali koga drugega.

Nasveti na strani www.brlognasvetov.si in na uradnih profilih na Instagramu, Facebooku, YouTubu ter TikToku podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved s.p. (@brlog_nasvetov) prav tako ne nadomeščajo zdravstvenih storitev, diagnoz, svetovanja ali terapij, temveč so preventivne in izobraževalne narave. Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi storitev oz. nasvetov podjetja Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved s.p, ne odgovarjamo. Kupec vse storitve, objavljene na spletnem mestu www.brlognasvetov.si ali na Instagramu, Facebooku, YouTubu in TikToku (@brlog_nasvetov), uporablja na lastno odgovornost.

Podjetje Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p, ni odgovorno za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani brlognasvetov.si, prav tako ni odgovorno za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Društvo Brlog nasvetov si pridržuje pravico od odstopa pogodbe oziroma realizacije naročila, v kolikor nastane bistvena napaka v ponudbi. Bistvena napaka zajema elemente, na podlagi katerih Društvo Brlog nasvetov ne bi pristalo na sklenitev pogodbe. Med omenjene napake spadajo tudi očitne napake v ceni, ki so lahko posledica tehničnih in drugih težav.

Komunikacija poteka izključno preko komunikacijskega obrazca, objavljenega na spletni strani www.brlognasvetov.si in preko elektronske pošte info@brlognasvetov.si.

Upravljalec strani in prodajalec Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na strani www.brlognasvetov.si. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh  oz. drugih medijih, ki jih uporablja za prikaz svojih izdelkov (socialna omrežja Facebook, Instagram, TikTok, You Tube). V tem primeru bo prodajalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Fotografije, ki jih kupec najde na spletni strani www.brlognasvetov.si oz. na strani socialnih omrežij Facebook/Instagram/Tik Tok/You Tube, so last upravljalca strani oz. prodajalca, če to ni drugače označeno. Ponudnik si pridružuje pravico, da Splošne pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. 

S spremembami pogojev  želimo ustvarjati dobro poslovno okolje. Prodajalec ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Prodajalec mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Prodajalec ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvirajo iz tega naslova. Čeprav se prodajalec trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne 

zagotavljajo lastnosti izdelka.

17 Pritožbe in spori

Upravljalec strani in prodajalec Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p., spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje se trudi izpolnjevati svojo dolžnost: vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Pritožbe lahko oddate pisno po elektronski pošti na naslov: info@brlognasvetov.si. Podjetje bo v treh delovnih dneh potrdilo, da je prejelo pritožbo, kupcu bo sporočeno, kako dolgo bo pritožba obravnavana.

Podjetje si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

18 Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Podjetje Psihoterapija, osebnostna rast in kakovostni odnosi, Martina Medved Manojlović s.p., ki kot ponudnik storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi tukaj: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Pogoji poslovanja veljajo od 05.08.2023 do preklica.

V Mariboru, dne 05.08.2023

 
Shopping Cart