Kartice za samske

Bi (sebi) podarili darilo, ki spremeni življenje na bolje? Lahko ste popolnoma srečni s samim seboj! Kartice za samske so za vse, ki želite opraviti s preteklostjo, hkrati pa postati bolj odprti in vedri – ne glede na to, ali si v prihodnosti želite novega partnerstva ali ne.

43,90 

Paket vsebuje 52 kartic za 52 tednov (eno leto) in vas povabi k temu, da se s posamezno kartico oz. tematiko ukvarjate en teden. Določene kartice vas pozovejo k premisleku, druge vam zastavijo izziv na poti do vašega osebnega napredka. Tretje vas povabijo k ogledu vodene sprostitve oz. meditacije na YouTube kanalu Brlog nasvetov, zato je priporočeno, da se nanj naročite (“subscribe”).

 

Teme nas nagovarjajo k temu, da razmislimo:
– od nas je odvisno, na kakšen način živimo »svojo samskost« – imamo izbiro, da smo pri tem srečni!
– občutek praznine in osamljenosti lahko premagamo s tem, ko znova najdemo sebe (kdo smo in kaj želimo).
– občutek sreče in osebne izpolnjenosti ne sme biti vezan na druge, temveč na nas same.
– ko smo srečni sami s seboj, izoblikujemo bolj realna pričakovanja do drugih.
– šele ko zaživimo “svoj pravi jaz” imamo potencial v polnosti zaživeti nov, osrečujoč partnerski odnos.

Dodatne informacije

– Kartice so primerne za vse nevezane osebe, ne glede na to, ali želijo ostati srečno samske ali v prihodnosti zgraditi (bolj) osrečujoč partnerski odnos.
– Kartice so psihološko podkovane, kar pomeni, da je vsebina skrbno in strokovno izbrana. Teme kartic so razložene razumljivo, tako da jih boste znali implementirati v svoje življenje.
– Kartice so učinkovit pripomoček za delo na sebi, ki ob dosledni uporabi prinaša konkreten rezultat: manj zakrčenosti in obremenjenosti ter več zadovoljstva s samim seboj.
– Lično zapakiran paket z izbrano vsebino je lahko odlično darilo za vas ali vaše najbližje.
– Prve kartice v Sloveniji s strokovno vsebino za kvalitetno samske osebe.

Primeri kartic

#1 Zapuščina pretekle zveze
Če še niste naredili revizije pretekle zveze, imate zdaj priložnost, da to storite. Naredite si seznam ali si miselno razčistite dvoje:
• Kaj mi je v zvezi služilo / kaj je bilo dobrega / kaj vzamem s seboj?
• Kaj je bilo škodljivega/nefunkcionalnega oz. česa ne želim vleči v nov odnos?
Vsaka zveza nam pusti določeno zapuščino. Poskusite v njej najti lepe trenutke in spomine, hkrati pa tudi tiste vzorce, ki jih ne želite prenašati v nov odnos. Umetnost je znati spustiti (oz. “odpustiti”) škodljivo stran “od sebe”. Učenje te veščine je postopno in zna biti dolg proces. A prav s postopnim spuščanjem in ozaveščanjem vam bo uspelo, da boste prišli do novega védenja in spoznavanja sebe – vedeli boste, kaj je vaš “DA” in kaj je vaš “NE” v prihodnjem odnosu.

 

#2 Čustveno slovo
Če prebirate te kartice, ste verjetno že naredili fizično slovo od prejšnjega partnerskega odnosa. Pomembno pa je, da pri sebi preverite, ali ste se tudi čustveno uspeli od njega povsem oddaljiti oz. posloviti. Bodite ponosni nase, da ste dovolj močni, da rečete “zbogom” in s tem dokončnim odmikom tudi čustveno poskrbite zase. Na drugi stopnji poslavljanja pa je pomembno, da se poslovite “še od sebe v tistem odnosu”. Poskusite o sebi razmišljati, kakšni ste bili v tistem odnosu, kako ste delovali, kaj vam je bilo pri vas všeč in kaj ne (vezano na tisti odnos). Kakšna spoznanja in zavedanja vam je prinesel ta odnos? Kaj lahko vi drugič naredite drugače? Če se v tem procesu pojavi krivda (do sebe), jo pustite na strani, saj vam trenutno ne služi. Ni pomembno, kdo je kaj naredil »prav/napak« in v kolikšni meri. Zlezite ven iz tega, ostanite v vlogi objektivnega opazovalca in tokrat ravnajte samo “iz razuma”, tako da razpolagate z objektivnimi dejstvi.

 

#3 Zaveza sebi
Ko nam na vrata potrka nov partnerski odnos, lahko v vznesenosti in zaljubljenosti za hipec izgubimo sebe, saj “hodimo po oblakih”. Ni nam mar za svet okrog nas, počutimo se lahkotne, za funkcioniranje potrebujemo manj spanja, tudi apetit se zmanjša. Takrat naše funkcioniranje podpirajo “hormoni zaljubljenosti”, ki nam omogočajo, da se nekaj časa da tako živeti. Ko mine zaljubljenost, nas lahko “udari realnost”, sploh če smo v fazi zaljubljenosti izgubili precejšen del sebe (npr. družina, prijatelji in družba, aktivnosti, svoje poslanstvo) – če smo nehali uresničevati tiste dele sebe, ki so nam bili prej pomembni. Danes si dajte zavezo, da boste, bodisi samski bodisi v novi zvezi, zmeraj stremeli k temu, da se samouresničujete na vseh področjih, ki so vam pomembna. K temu, da delate na sebi in se izpolnjujete – da razvijate vse vidike sebe in vse svoje dimenzije oz. vloge, ki jih premorete. To odločitev do konca tedna proslavite na nek svoj način in se ob tem pozabavajte.

Odzivi

“Po končani zvezi sem Kartice za samske prejela od prijateljice. Zelo težko sem zaupala in začela z njihovo uporabo. A na koncu so mi dale res ogromno. Lažje sem razreševala težave in zaključene zveze in se opogumila za nove dogodivščine ter izzive.”

 

“Kartice dajo veliko upanja in razumevanja do sebe; vlile so mi veliko sočutja, pa tudi motivacije za naprej.”

 

“V meni so Kartice ponovno prebudile vir zaupanja vase. Priporočala bi jih vsakemu, ki ima občutek, da se je nekje “izgubil”. Super zadovoljna!”

 

“Kartice so presegle moja pričakovanja! Postale so moja dnevnica ob jutranji kavi, ko imam zmenek s seboj – nekaj, kar dnevno naredim zase! Preko njih sem spet našla samo sebe in predelala stare rane. Hvala.”

 

“Kartice s konkretnimi vzpodbudami nagovarjajo k pozitivnim premikom na mnogih področjih življenja, predvsem na področju odnosa do sebe. Tematika vsake kartice me spremlja po en teden – tako si dam dovolj časa, da skozi vsak dan uspem ovrednotiti, kako interpretiram svet in odnose ter si dovolim sprememb, kjer so le-te dobrodošle.”

Shopping Cart